första spadtagET i svarte

förmiddagen den 29 april var det dags för det första spadtaget i Svarte! Vilket härligt vårväder vi fick efter helgens rusk! Ett 40-tal köp (-och korv)sugna vuxna & barn kom och minglade med oss. Tack till alla som kom förbi! Än finns det några 1-plans brf kvar till försäljning, vänligen kontakta Rasmus Persson på Fastighetsbyrån Ystad för mer info! 

SPADTAG I SVARTE

Den 29 april är det dags för första spadtaget i Svarte! Vi bjuder på korv med bröd, välkomna!

Tillvalsmöten - Magnarp 4

Nu är tillvalsmötena igång för våra köpare i Magnarp 4. Alla våra köpare får träffa inredningsproffset Mija Kinning i vårt showroom i Malmö. 
Här får man se och känna på produkterna, ex. köksluckor från Ballingslöv, kakelplattor från Svenska Kakel och golv från Kährs etc. Här upplevs det på plats och Mija hjälper till att binda ihop alla val så vi får nöjda köpare och de får stilrena och personliga hem.


   


endast 1 hus kvar i svarte!

 

 

 

Vår julklapp i år är ett stöd till kampen mot barncancer.

Huvudpersonen i julkampanjen är Ebba. Hon drabbades av leukemi när hon var nio år men mår mycket bättre nu tack vare modern barncancerforskning. https://youtu.be/gJ_7Mzpn68g

 

Säljstart i Grevie 1, Båstads kommun

Nu säljstartar vi vårt projekt i Grevie i Båstads kommun. 12 st 1-plans parhus. Vill ni veta mer eller göra intresseanmälan, kontakta Daniel Nadjafi 0735-293800.

Säljstart i errarp, ängelholms kommun

Nu släpper vi 12 attraktiva 1-plans parhus på Erraps Ängar i Ängelholms kommun. Beräknad inflyttning är våren 2020. Vill du komma med på vårt VIP event den 15/11 kl. 18:00 med första tjing på att teckna ett hus? Kontakta vår mäklare Marcus Finn 0708-505777. 
Varmt välkomna till detta event som kräver förhandsanmälan, platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller. En bokad plats på detta event ger automatiskt förtur att teckna ett hus!

20 augusti 2018 har vi utbildning för våra mäklarpartners

Vi vill att våra mäklarpartners skall ha de allra bästa förutsättningar att sälja våra hus. Kunderna skall få rätt in formation och mäklarna skall tryggt kunna leva upp till de höga krav de har på sig själva. Vi på Optimala hem ser verkligen fram emot en härlig dag med våra 13 mäklarpartners. Är du mäklare och vill jobba med oss? Kontakta Karsten Johansen på 0708-160366 för mer information.

Säljstart i Svarte 1 och 2, ystads kommun

Den 23 augusti släpper vi 10 attraktiva radhus (2 plan) i Svarte Ystads kommun. Vill du komma med på VIP event med första tjing på att teckna ett hus? kontakta vår Mäklare Therese Stenberg på 0732349799 och boka in dig och din partner/vän/hustru eller man. Det blir en trevlig kväll på Ystads Saltsjöbad med information och lite gott att äta och dricka. ta med barnen för vi har en teckningstävling på gång!

Den 6 september släpper vi 14 riktigt attraktiva radhus (1 plan) i Svarte Ystads kommun. Vill du komma med på VIP event så skall du kontakta vår mäklare Therese Stenberg på 0732349799. Therese bokar in dig och din bättre hälft till en riktigt bra kväll med information, lyssna på Mija Kinning som berättar mer om hur husen inreds och hur du kan anpassa ditt hus till din smak. Handelsbanken ger sin syn på marknaden och Lars Mattsson berättar om vem vi är som bygger husen. Lars är ägare till vårt bolag och en framgångsrik entreprenör. Själv ska jag se till att ni får något gott att äta och något gott att dricka samt att informationen blir snabb, innehållsrik och fullständig.

Varmt välkomna till dessa två events som kräver förhandsanmälan, platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller. En bokad plats på något av dessa events ger automatiskt förtur att teckna ett hus!

Karsten Johansen, Marknadschef Optimala hem och Första Villan bostadsrätt.

säljstart magnarp 4, magnarps strand, ängelholm

Äntligen kan vi släppa etapp 4 i vårt populära område i Magnarpstrand. Nu rör det sig om 12 radhus i 2 plan. VIP event med säljstart blir det den 2 september och vill du anmäla dig till det så ring vår mäklare Marcus Finn på 0708505777. Marcus kan berätta allt om havsutsikten, standarden på husen och dessutom ta emot din anmälan till ett trevligt informationsmöte på Valhall Park hotell. Vi bjuder på lite gott att äta och dricka. Mija Kinning berättar om hur du kan inreda ditt hus och hur hon med hjälp av tillval kan sätta en personlig prägel på just ditt hus. Swedbank i Ängelholm ger er sin syn på marknaden. Lars Mattson grundare till vårt bolag och framgångsrik entreprenör berättar mer om våra hus. Själv ska jag se till att ni får helt rätt information, på ett snabbt och exakt sätt. att ni får en trevlig kväll och att ni får mycket att tänka på med er hem!

Varmt välkomna till det här eventet som kräver förhandsanmälan, platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller. En bokad plats på något av dessa events ger automatiskt förtur att teckna ett hus!

Karsten Johansen, Marknadschef Optimala hem och Första Villan bostadsrätt.

Byggsemester pågår snart drar vi igång höstsäsongen med många  nya projekt

Håll utkik efter våra säljsläpp från och med 23 augusti 2018

optimala hem sponsrade beddingespelen 2018

Lisa vann damklassen och Marius herrklassen. vilken härlig dag det var och att kunna bidra till de här två duktiga ungdomarnas tävlingsresor (förstapris var förutom klubbens prispengar ett bidrag från oss om 2500 kronor vardera) kändes helrätt.  

Ny marknadschef på optimala hem

Karsten Johansen med 35 år i mäklarbranschen har antagit utmaningen att säkerställa att den framgången vi har haft i många år skall fortsätta. Med hjälp av Karsten kan vi nu utveckla våra säljmetod och produkt så att kunderna får en ännu bättre upplevelse när de skaffar sig tid över för livets goda genom att köpa ett av våra hem.

- Med många år i branschen på mäklarsidan och därmed insyn i några av de ledande rikstäckande aktörernas verksamhet så hoppas jag kunna bidra med mitt kunnande kring hur kunden vill ha det. i stort och smått. Samt ser jag fram emot att skapa ett koncept som gör att de mäklare vi anlitar blir certifierade av oss och därmed kan ge köparen en så bra affär som möjligt. Vi måste ha respekt för hur svårt det är för kunderna att köpa på ritning. det kräver att vi är extra noggranna och informativa i vad vi gör. Framförallt skall ingen kund fundera på vad som händer... det skall vi ha berättat innan funderingen kommer!

Karsten emottar gärna era synpunkter och förslag till förbättringar! kontakta Karsten på 0708-160366

Lars Mattson ägare och VD.

Läs om oss i Bostad, DN.