• Gislöv 1

Gislövs läge 1 - slutsålt

Nu bygger Optimala hem 10 stycken nya marklägenheter i bostadrättsform i Gislövs Läge. Lägenheterna är på 3 r.o.k. men det går att ändra till 4 r.o.k. Med en färdig trädgård och stenlagd uteplats är det bara att flytta in och njuta av ert nya hem!

Välkommen till Skogsnyckelvägen!

Välkommen in! Ni möts av en rymlig hall med fri sikt mot vardagsrummet och trädgården. Det är en härlig känsla att få kontakt med huset. Några steg in öppnar köket upp sig och flyter ihop med vardagsrummet till en vacker helhet. Tänk att umgås med familj och vänner när ni står i köket och lagar mat! Om ni vill kan ni dela av rummet och få ett extra sovrum – vardagsrummet är ändå stort och rymligt. De stora fönstren släpper in massor med ljus och skapar en härlig stämning i rummen.

Det här är ett riktigt kvalitetshus med smarta kvadratmeter och välplanerade ytor. 1 plan, inga trappor. Huset erbjuder även en separat klädvårdsavdelning med groventré ut till trädgården. Modernt kök och fräscht badrum. Vattenburen golvvärme, vackra trägolv och aluminiumklädda fönster. Utanför altandörren väntar den färdiganlagda trädgården, med sin vackra stensättning och sina lummiga häckar. Det är underbart att sitta i den avskilda uteplatsen och njuta av en kopp kaffe i solen.

Planlösning

 

Situationsplan

 


Kontakt Mäklare

Per-Anders Lindborg
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
Telefon: 0733-127879
E-post

Snabbfakta

Pris: 1 495 000 kr
Avgift: ca 4 200 kr/mån
Antal Lägenheter: 10
Boarea: 97 kvm
Antal rum: 3 rok (2-3 sovrum)
Planerad byggstart: -
Adress: Skogsnyckelvägen
Kommun: Trelleborg

Hitta hit