• Finja kök

BEDDINGESTRAND - Slutsåld

Snart säljstartar Optimala hem försäljningen av 10 stycken nya marklägenheter i bostadsrättsform i Beddingestrand. Lägenheterna är på 3 r.o.k. men det går att ändra till 4 r.o.k. Med en färdig trädgård och stenlagd uteplats är det bara att flytta in och njuta av ert nya hem!

Välkommen till BLÅKLOCKSVÄGEN!

Välkommen in! Ni möts av en rymlig hall med fri sikt mot vardagsrummet och trädgården. Det är en härlig känsla att få kontakt med huset. Några steg in öppnar köket upp sig och flyter ihop med vardagsrummet till en vacker helhet. Tänk att umgås med familj och vänner när ni står i köket och lagar mat! Om ni vill kan ni dela av rummet och få ett extra sovrum – vardagsrummet är ändå stort och rymligt. De stora fönstren släpper in massor med ljus och skapar en härlig stämning i rummen.

Det här är ett riktigt kvalitetshus med 97 smarta kvadratmeter och välplanerade ytor. 1 plan, inga trappor. Modernt kök och fräscht badrum. Vattenburen golvvärme, vackra trägolv och aluminiumklädda fönster. Utanför altandörren väntar den färdiganlagda trädgården, med sin vackra stensättning och sina lummiga häckar. Det är underbart att sitta i den avskilda uteplatsen och njuta av en kopp kaffe i solen.

Planlösning

Situationsplan


Tell A Friend

Tipsa en vän via e-post

Din väns namn

Din väns e-post

Ditt namn

Din e-post

Lämna ett meddelande till din vän


Pågående projekt

Kontakt Mäklare

Per-Anders Lindborg
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
Telefon: 0733-12 78 79
E-post

Lars Mattsson
VD
Telefon: 0705-55 60 79, 040-611 76 20
E-post

Emil Hribsek
Projektutveckling
Telefon: 0704-611 760, 040-611 76 20
E-post

Snabbfakta

Pris: 1 895 000 kr
Avgift: Ca. 4 500 kr/mån
Antal Lägenheter: 10
Boarea: Ca. 97 kvm
Antal rum: 3 rok (2-3 sovrum)
Planerad byggstart:
Adress: Blåklocksvägen i Beddingestrand
Kommun: Trelleborg

Hitta hit